Rreth Nesh

Historia jone

Rreth nesh

2007

Brenda këtij viti BBD ltd kishte kontaktuar me FRANCK Espresso, një kompani prestigjioze me seli në Kroaci që prodhon ekspres të cilësisë së lartë dhe pije të tjera të nxehta.                    

2008            

Falë stafit të mirëorganizuar dhe menaxhimit profesional, BBD arriti të shpërndajë produktet Franck në më shumë se 250 bar-kafe.                    

2009            

Qëllimi i BBD për të nënshkruar më shumë se 400 kontrata shpërndarjeje u arrit me sukses. 

2014            

Në fillim të këtij viti BBD sh.pk ka nënshkruar tashmë më shumë se 300 kontrata me bare në Tiranë dhe më shumë se 400 klientë në qytete të tjera. 

2022

Eshte lidhur kontrata me pijen nderkombetare PAGO Austria.

ZONAT E SHPËRNDARJES

HORECA Segmen t: Tiranë, Shkodër, Kukës, Lezhë, Laç, Krujë, Fush Krujë, Durrës, Kavajë, Elbasan, Lushnje, Fier, Vlorë, Gjirokastër, Sarandë.

Segmenti me pakice : Tirane, Shkoder, Kukes, Lezhe, Lac, Durres, Fush Kruje, , Kavaje, Lushnje, Elbasan, Fier, Vlore, Tepelene, Gjirokaster, Sarande, Permet, Erseke, Korce, Pogradec.