LAJME

Team

Pse të zgjidhni BBD shpk?

Sepse ne ofrojmë:

  • Shërbim shpërndarjeje i plotë
  • Llogaritja transparente e çmimit.
  • Pjesëmarrja dhe ndikimi juaj i plotë në organizimin e shpërndarjes, përcaktimin e strategjisë së përbashkët të shitjeve, planifikimin e biznesit, planin e marketingut etj. 
  • Përvojë e gjatë në depërtimin në treg.
  •